Capaciteit en kosten

Implementatie van MUIZ

Diverse regio’s hebben interesse in MUIZ en wensen MUIZ te implementeren in de regio. Er zijn veel vragen over de kosten, deze zijn te verdelen in:

- capaciteit en tijdsinvestering voor implementatie in de regio
- kosten voor de webapplicatie

 

Capaciteit voor implementatie

De tijdsinvestering voor implementatie van MUIZ is afhankelijk van:

  • hoe groot je netwerk is aan ziekenhuizen, verpleeg- verzorgingshuizen, revalidatie en thuiszorgorganisaties; hoe meer organisaties, hoe meer werkbezoeken.
  • hoe dit netwerk al is georganiseerd; bv. is MUIZ te presenteren aan koepels of zijn er veel losse zorginstellingen om te bezoeken? Zijn er al gezamenlijk discipline-, organisatie- of branche-overleggen waar je kunt aansluiten?
  • hoe goed de GGD het regionale netwerk kent en hoe toegankelijk dat netwerk is.
    Is er al contact met regionale microbiologen, deskundigen infectiepreventie, specialisten ouderengeneeskunde en zorgmanagers? En met bestuurders van de ketenpartnerorganisaties en DPG’en van andere GGD’en in het zorgnetwerk?

Voor de tijdsinvestering geldt in het algemeen de vuistregel voor projecten: de opstartfase kost veel tijd, daarna neemt de tijdsinvestering af.

Regio Zuid-Holland Zuid

Gedurende vijftien maanden zijn 50 instellingen bezocht, binnen en buiten MUIZ-doelgroep, 38 instellingen zijn aangesloten
- kosten capaciteit: 1000 uur projectleider/ medewerker
- kosten financieel: 184 uur advies en ondersteuning van Rotterdam-Rijnmond +/- €17.500,-.

 

Regio Zeeland

Gedurende zes maanden zijn 13/14 instellingen en de eigen GGD aangesloten
- kosten capaciteit: 424 uur projectleider/ medewerker, 27 uur secretariële ondersteuning
- kosten financieel: 57 uur advies en ondersteuning van Rotterdam-Rijnmond, €5000,-

 

 

Kosten voor de webapplicatie (dit is per GGD regio)

Gebruik MUIZ p.j. 5.625,-

=
€ 5.625,- per jaar
Aanbevolen optie

Gebruik MUIZ p.j. 5.625,-

Training 500,-

=
€ 5.625,- per jaar

Gebruik MUIZ p.j. 5.625,-

Training 500,-

Hulp implementatie 2.000,-

=
€ 5.625,- per jaar


Voorbeeld gebruik MUIZ:
Bestaat je regionale zorgnetwerk ABR uit drie GGD-regio’s? Dan betaal je driemaal het bedrag voor de het gebruik van MUIZ. Het gebruik van MUIZ bestaat uit de licentie, eerstelijnssupport en hosting, dus €16.875,- per jaar.

Voorbeeld gebruik MUIZ met training en hulp ondersteuning:
Bestaat je regionale zorgnetwerk ABR uit drie GGD-regio’s? Dan betaal je driemaal het bedrag voor de het gebruik van MUIZ en eenmalig voor de training en hulp bij implementatie. Voor het eerste jaar zijn de kosten dan € 19.375 en voor de volgende jaren € 16.875

 

Licentie
De licentie geeft een gebruikersrecht op de MUIZ webapplicatie per GGD regio. De licentie is voor de looptijd van 12 maanden, waarna deze automatisch verlengd wordt.

 

Hosting
Wij bieden een veilig server omgeving aan waarop de webapplicatie staat die voldoet aan de ISO 27001 en NEN 7510. U hoeft zich geen zorgen te maken om de technische inrichting en het beheer.

 

Eerste lijnssupport
Wij verzorgen telefonisch en per e-mail voor ondersteuning in het gebruik van de webapplicatie. Of het gaat om het aanmaken van gebruikers of uitleg over de werking van het systeem. U kunt altijd contact met ons opnemen.

 

Als u ons belt op +31(0)10 452 1175 bekijken we graag de mogelijkheden met u. U kunt ook een e-mail sturen naar support@renvl.nl. We nemen daarna graag contact met u op